Inviterer til samspill og sang med klokkespill 17. mai

17. mai blir annerledes i år, men det er nye og spennende ting å glede seg til. Blant annet inviteres det til samspill og sang i gatene i Ålesund sentrum med organist Nikolas Fehr. Nikolas vil sitte i Ålesund kirke og lede samspill fra byens klokkespill. Takk være et initiativ av nestleder i menighetsråd og musiker og teatermann Richard von Løwensprung, kan vi invitere alle med instrument og/eller stemme til å møte opp i gatene i sentrum på 17. mai og være med å spille eller synge på noen av våre mest kjente sanger.

I forkant av båtparaden legger vi opp til et utvalg av sanger med barn som målgruppe, mens vi inviterer til nasjonalsanger på to tidspunkt senere på dagen. Det er kun melodistemmen som vi ønsker at alle skal være med å spille eller synge, og det er den stemmen som er lagt ut her for de ulike instrumentene.

Det er ikke noe bestemt sted hvor man skal møte, men det bør være innen klokkespillets rekkevidde. Det er vær- og vindavhengig, generelt holder det å ha siktlinje til Ålesund kirkes tårnluker og å plassere seg i medvind fra tårnet hvis det blåser.

På forhånd gratulerer med dagen!

Ja, vi elsker dette landet
Kom mai, du skjønne, milde
Alle fugler små de er

kl. 13:15 og 15:00