Aktiviteter i Volsdalen kirke


Se hva som skjer i Volsdalen kirke.

 

Lys Våken:

Ålesund og Volsdalen menigheter arrangerer Lys Våken og familiegudstjeneste med utdeling av Det nye testamentet årlig. Dette er et arrangement for 5. og 6.-klassinger, og invitasjon går ut i posten.

Vi samles i Volsdalen kirke den aktuelle lørdagen. Der vil vi ha et variert program med lek, aktiviteter, forberedelse av gudstjenesten og sosialt samvær. Når kvelden kommer spiser vi taco sammen, før vi overnatter i kirken. Søndagen spiser vi frokost før vi gjør de siste forberedelsene til gudstjenesten klokkaen 11. Foreldre, søsken, besteforeldre og faddere er ekstra velkomne til gudstjeneste klokken 11.00 søndagen. Barna er aktivt med i gudstjenesten og dåpsfesten. 

Lys Våken handler om å være lys våkne for det som skjer rundt oss. Vi skal være lys våkne for hverandre, for Gud og for oss selv.

Mer informasjon kommer.

Espen Fretheim Johannessen

Kirkelig undervisningsleder

Telefon: 70 16 53 20/41 08 39 12

espen.johannessen@kirken-aalesund.no
 

Marit Tørrissen

Menighetspedagog

Telefon: 70 16 53 35/94 82 68 08

epost: marit.torrissen@kirken-aalesund.no 


Taco-fredag:

Hei, dere som går i 1. og 2. klasse. Vi inviterer til Taco-fredag den første fredagen i hver måned. Søsken kan også være med!

Vi senker skuldrene etter en uke med jobb og skole, og så synger vi med den stemmen vi har. Vi skal kose oss med lek og moro etter sangstunden, mellom annet kan vi bygge lego og lage smykker. 

Ta kontakt med Marit Tørrissen, menighetspedagog.

Mob. 948 26 808
marit.torrissen@kirken-aalesund.no


Volsdalen barnekor:

Volsdalen barnekor øver på menighetshuset hver onsdag. 3. - 7. trinn møter klokkaen14:15 til 15:15, og 1. - 2.trinn møter 15:15 - 16:00. I høst/vinter skal vi blant annet være med på utegudstjeneste på Aksla, hentekonsert, synge på Bokollektivet og synge i kirken på julaften.

For mer informasjon, ta kontakt med Oddgeir på 93670057 eller oddgeir@volsdalen.no

Se også:
https://www.facebook.com/volsdalenbarnekor

Tilbake