Åpning av ungdomskjelleren!

Det blir offisiell åpning for ungdomskjelleren i Volsdalen kirke onsdag 6. oktober.

I august 2021 var oppussingen av kirkekjelleren i Volsdalen ferdig, og lokalene fremstår nå som tiltalende med brettspill, biljard, airhockey, dart, bordtennis, spillavdeling, kino og egen kiosk!

Onsdag 6. oktober klokka 19.00 blir det offisiell åpning, der ungdommer og foreldre får anledning til å bli enda bedre kjent med lokalene. Håpet er at vi sammen skal lande datoer og klokkeslett for arrangement, danne klubber og rekruttere frivillige for å utvikle et viktig og riktig møtested for unge i bydelen.

I første omgang vil ungdomskjelleren være åpen for ungdommer (13 til 16 år) mandager fra klokka 13.30 til 15.30 når skolene er tilbake på grønt nivå. Vi regner med å starte opp med dette tilbudet 20. september. Én onsdagskveld i måneden vil vi også ha åpen ungdomskjeller på kveldstid fra 18.00 til 20.00.

Mer informasjon finner du i Facebook-gruppa Ungdomskjelleren i Volsdalen.