Advent og jul i Ålesund, Volsdalen og Skarbøvik kirker.

Vi har for tiden gudstjenester med maksimalt 50 deltakere, pluss medvirkende (Skarbøvik 40), derfor er det påmelding til disse. Påmelding skjer ved å trykke på rett gudstjeneste nederst på siden.

Åpen kirke onsdag kl. 20-21 i Ålesund kirke har ikke påmelding, men smittevernregistrering i døra.

Vi er alle avhengige av at smittevernsreglene blir fulgt. Husk derfor:
- Syke personer skal ikke delta eller være til stede. Dette gjelder også om du er i karantene.
- Ha gode rutiner for håndhygiene. Du finner håndsprit ved inngangen, bruk den!
- Hold god avstand. Ved sang anbefales 2 meter, altså hver 3. benk. Ingen håndhilsning eller klemming.
- Minst mulig felles bruk og berøring av inventar og utstyr.
- Avgrens tallet på sosiale kontakter.

Ved påmelding registreres navn og telefonnummer til en kontaktperson per husstand. Opplysningene brukes til registrering ved inngangen og til smittesporing dersom det blir nødvendig. Listene blir slettet etter 14 dager.

Påmeldingsskjemaet viser hvor mange ledige plasser som er ledig på den aktuelle gudstjenesten. Når den er full, er det ikke lenger mulig å melde seg på.

Skjemaet må fylles ut for hver husstand som melder seg på, og en må oppgi navn og kontaktinformasjon på den som melder på husstanden, sammen med antall personer en har med seg. Påmeldingsskjema for de aktuelle gudstjenestene finner du nederst på siden.

Påmeldingsfristen klokka 23 kvelden før gudstjenesten. Etter det må en møte opp for å høre om der er ledige plasser. Derfor er det viktig at de som er påmeldt møter opp i god tid, seinest 10 minutter før gudstjenesten. Etter det kan plassen bli tildelt andre.

Dersom det er vanskelig å melde seg på via skjemaet, er det mulig å sende sms til 906 73 233, mandag-fredag kl. 9-15. Så blir du oppringt så raskt vi får det til. Men vær oppmerksom på at denne telefonen ikke vil være betjent hele tiden! Det er også mulig å få hjelp etter gudstjenestene i Ålesund kirke 13. og 20. des.

Ålesund 13.12 kl. 11.00: HER

Ålesund 20.12 kl. 11.00: HER

Julaften, 24.desember, har vi dette programmet:

Kl. 13 er det utegudstjeneste på Aksla, ved Dam 2 (treningsparken).

KL. 13-16 er det åpen kirke i Ålesund. Her blir det ikke gudstjeneste, og ingen påmelding. Omtrent hver halvtime leser vi juleevangeliet, og Nikolas Fehr og Randi Røssaak spiller og synger julemusikk gjennom hele dagen. Prest og diakon blir til stede, og det blir anledning til å tenne lys, sette seg ned og lytte. Smittevernregistrering i døra, og det er viktig at alle følger anvisninger om hvor man kan sitte og gå.

KL. 14.30 er det gudstjeneste i Volsdalen, tilrettelagt for døve og hørende. Her er det 50 deltakere som er grensen, og det blir påmelding.

Kl. 16.00-16.10 spiller Nikolas Fehr julesalmer på klokkespillet i Ålesund kirke, før jula ringes inn kl. 17.00.

1.juledag, 25.desember:

Kl. 12.00 Høytidsgudstjeneste i Volsdalen. Påmelding.

KL. 12.00 Høytidsgudstjeneste i Ålesund. Påmelding.

2. juledag, 26.desember:

KL. 11.00 Gudstjeneste i Skarbøvik kirke. 40 deltakere pluss medvirkende. Påmelding.

1.nyttårsdag, 1.januar:

KL. 12.00 Høytidsgudstjeneste i Ålesund. Påmelding.